BOTOX

Botulinumtoxin-rynkor

Rynkor är en del av åldrandet och skrattrynkor kan vara charmerande. Men ibland kan muskler i ansiktet bli för starka och skicka ut fel signaler. Arga och sura rynkor är ofta något man vill korrigera. Rynkor uppstår också när huden över tid förlorar elasticitet och även i samverkan med tyngdkraftens verkan. 

Vilka områden kan botox Uppsala behandla?

Botox har en relaxerande, muskelavslappnande effekt. Behandlingen utförs med en tunn nål och gör inte särskilt ont och behandlingen går relativt snabbt att utföra. Resultatet av behandlingen kommer successivt under ca 1 veckas tid. 
Områden med botox i Uppsala som VackerUppsala behandlar är följande :

* Botox Lip Flip (läpplinje)

* Pannrynkor

* Bekymmersrynkan , argrynka

* Sura mungipor

* Kråksparkar

* Näsans form, höja nästipp botox

* Ögonbrynslift

* rökrynkor , läpprynkor

* Skrattrynkor, smårynkor i huden

* Microbotox

* Nefertitilift , platysmaband

* Avsmalning av ansikte

* Bruxism, Masseter

* Apelsinhaka

*Näsrynkor , "bunny lines"

* Gummy smile

* Rynkor  runt munnen

Är botox farligt ?

Det talas ofta om Botox som ett nervgift eller på annat sätt farligt preparat med stora risker. Detta är dock inte sant. Visst kan Botox vara farligt i extrema doser men på det sätt det hanteras och används inom den svenska skönhets- och sjukvården är riskerna i praktiken mycket små.  VackerUppsala använder botox med högsta kvalitet och i jämförelse med sjukvården används avsevärt mindre mängder. 

Ska jag tänka på något inför behandlingen?

* Du ska inte vara gravid eller amma.
* Du ska inte träna hårt efter behandlingen samma dag.
* Ingen ansiktsmassage samma dag.

Hur fungerar botox?

Botox är ett muskelavslappnande medel som injiceras in i muskeln för att få den att slappna av. Botox kan även användas intradermalt, dvs i huden. Effekten blir då mindre porer, en slätare, len hud. Då kallas behandlingen mikrobotox uppsala. 
En rätt utförd botox gör att intrycket blir att man ser frsäch och utvilad ut och omgivningen märker inte att linjerna försvunnit eftersom man fortfarande har en naturlig mimik. Därför ska man alltid gå till en klinik med mycket erfarenhet

 Före efter bilder botox uppsala
Före efter bilder botox uppsala

Efterbesök

Inom 2 veckor kan man komma på gratis återbesök för att säkerställa så att botoxen tagit ordentligt. Korrigeringar sker då kostnadsfritt med botox Uppsala - vackeruppsala.