Fillers Uppsala

Hur huden åldras påverkas av både inre samt yttre faktorer. Nedbrytning sker av kollagen och elastinfibrer, men även kvaliten minskar på den kroppsegna hyaluronsyran. Detta är inre faktorer styrs av vår genetik. Men det finns också yttre faktorer, som påverkas av vår livsstil, som vi alla i viss mån kan påverka för att minska hudens åldrande.
Rökning, alkoholvanor, stress och solskadad hud, är faktorer som alla kan påskynda den biologiska klockan. Ett av de största hoten mot en fräsch hy är solens strålskada.
Fillers kan inte vrida tillbaka klockan. Men de kan återställa hudens fuktbalans och även förbättra hudens struktur och elasticitet. Vackeruppsala - Fillers Uppsala kan även återskapa eller omforma den egna ansiktskonturen. Vi jobbar alltid mot naturliga resultat, där vi förfinar och lyfter fram de vackra drag som redan finns hos vår klient.

Med injektionsbehandlingar / fillers uppsala kan man behandla följande områden:

* Fillers Läppar
* Fillers Nasolabiala veck
* Rökrynkor - då används Skinbooster / Mesoterapi
* Fillers Näsa
* Fillers Ögon
* Fillers Haka 
* Nefertitilift
* Fillers Öron
* Fillers Softlift
* "Sura mungipor"
* Temple / tinning
Vi har alltid kvalitetsfillers, ofta hart vi erbjudanden på fillers och ser till att du får bästa priset på fillers i uppsala , men alltid till högsta kvalitet! Vi har över 10 års erfarenhet. Det viktiga när man jobbar med Fillers Uppsala är att balansen i ansiktet blir harmonisk. För det behövs behövs erfaren personal som har öga för estetiska behandlingar. Vill du samtidigt göra fler behandlingar vid ett och samma tillfälle, tex fillers och botox, hör då med oss om du kan få ett paketpris! Det är nämligen vårt sätt att uppmärksamma just dig som väljer att investera i dig själv. Vi har även Klarna delbetalning ( behöver förbokas på vår bokadirekt). Varmt välkommen!

Läppförstoring Uppsala - VackerUppsala

Ansiktets åldrande

Hur ansiktet åldras beror på flera olika faktorer såsom att strukturen mellan hud, fett, muskler och skelett förändras. När vi åldras minskar fettet i ansiktet och förflyttar sig, likaså förlust av skelett, detta pga det naturliga åldrandet samt att vi med vår muskulatur snöter ner på skelettet. Vi kan till viss del förhindra detta genom att använda botox som i sin tur gör att slitaget blir mindre. Fillers på vackeruppsala kan användas till tex återskapandet av kindben, läppar eller konturering av ansiktet. Vi konsulterar och kommer fram vilken fillers uppsala som lämpar sig bäst för just dig. Vi använder bara kvalitetsfillers på vackeruppsala.

Prisvärd , billig Fillers Uppsala , med trygghet och säkerhet!

För oss handlar det om att bara jobba med kvalitet när det gäller fillers uppsala , vi har erfarenheten och utbildningen! Vi kommer alltid överens i förväg om vilken budget som passar just dig och din plan, tillsammans med din behandlare får du din Fillers Uppsala till bästa pris , utan att kompromissa med kvalitet, säkerhet och erfarenhet men ändå få en prisvärd billig fillers uppsala , som gör dig som kund nöjd utan kompromisser. Gör du fler behandlingar får du givetvis paketpris eller mängdrabatt på din fillers uppsala. VackerUppsala är experter på skönhet filler och botox och din nöjdhet och snygga resultat är vårt fokus!