dERMAPEN -
iSTÄLLET FÖR LASER

MINSKA ÄRRVÄVNAD OCH SLAPP HUD

Dermapen, även kallat Microneedling, är en behandlingsform med nålar som har en stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden. Behandlingen bidrar till en nyproduktion av de naturliga elastiska komponenterna och kan liknas vid effekten laser ger på huden. Dermapen erbjuder dock en kortare återhämtningstid, och ger huden snabb uppfräschning samt reduktion av ojämnheter.

Behandlingens fokusområden

Före- och efter bilder

VAnligA FRÅGOR OM DERMAPEN

Du kan ta behandlingen om du har ärr från acne, porer eller någon form av upphöjda ärr. Det går också bra att ta behandlingen om du vill tona ner rynkor och fina linjer.

Hos Vacker Uppsala börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation där vi tittar på ditt behov och din situation. Därefter behandlas din hud med en penna med mycket små engångsnålar. Detta öppnar upp huden och gör det möjligt att få in aktiva ämnen och syror som stimulerar produktionen av kollagen. 

Antalet behandlingar kan variera från person till person, men i regel krävs 5-6 behandlingar. Ibland kan det faktiskt vara så att resultat syns redan efter en enda behandling. 

En behandling med Dermapen tar upp till cirka 30 minuter.

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se