Hur får man längre och tjockare hår?

Mesotherapy är en effektiv icke-kirurgisk behandling mot håravfall som kan förbättra tjockleken och kvaliteten av ett tunt, trist hår.

Under behandlingen så injiceras en liten mängd av vår Mesotherapy-formula i hårbotten. Orala mediciner måste passera matsmältningssystemet innan de absorberas i blodflödet men mesoterapi-formulan hamnar direkt i hårsäckarna. Denna metod förstärker effekterna av formulan och kan tillföra bättre resultat än vad orala eller medicinska lösningar kan på egen hand. 

Kan håret växa snabbare?

Med mesoterapi för håret så används injektioner i huden med tunn nål , som inte bara förhindrar, utan också minskar symptomen av håravfall och skallighet hos både kvinnor och män. Produkten främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Densiteten och tjockleken av håret ökar, hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt samt minska håravfall. Håret växer ungefär samma längd varje månad, men med mesoterapi för håret förbättras blodcirkulationen och hårsäckarna får allt som den behöver för att bygga starkt , välmående hår. Istället för att äta piller som ska få håret att växa och passera hela mag/tarmkanalen så hamnar här allt det goda i direkt anknytning till hårsäcken. injektioner i huden med tunn nål under ytbedövning), som inte bara förhindrar, utan också minskar symptomen av håravfall och skallighet hos både kvinnor och män. Produkten främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckarna som är i vilofasen och stimulerar cirkulationen i hårbotten. Densiteten och tjockleken av håret ökar, hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt samt minska håravfall.