Vad är MicroGold / MicroBotox ?


För att få en utslätande och fräsch hy utan att känna sig för "stel"!
Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox, antingen bara den lösningen eller blandat serum med ex hyaluronsyra eller/och vitamin. Botox får en utslätande effekt och hyaluron/vitamin för fukt/lyster/spänst.

Blandningen hälls sen över i en liten behållare som har ett huvud med 20 små tunna nålar som precis penetrerar dermis. Sen ”stämplas” hela ansiktet med lösningen. Ytliga små linjer minskar och resultatet är ett vackert "glow". Efter behandlingen får du ligga med en mask fylld med härliga vitaminer och som har en lugnande effekt i huden.

Du får en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling gör.
OBS! Med denna metod kan du ej få helt utslätande av ex glabella (argrynka) då man med denna metod inte går in i muskeln, denna läggs ytligt, dock får man botoxeffekt i form av uppstramning då botoxet når de muskeländar som fäster mot huden. Vill man kan man komplettera med en vanlig traditionell botoxbehandling just för glabella (argrynka och panna).
Resultat håller i ca 3 månader, något kortare än traditionell botoxbehandling.