Vackeruppsala - en certifierad klinik i Uppsala

Leg. specialistsjuksköterska Helena    

Med en lång erfarenhet som injektionsbehandlare har Helena gått flera vidareutbildningar via bla Q-Med och Inject Academy och är Certifierad behandlare för Restylane och Azzalure (botox) med specialistkompetens. Helena har en  brinnande passion att hela tiden lära sig mer i denna branch som ständigt är i utveckling. 

Med över 12 års erfarenheter från flera kliniker i Stockholm och Uppsala är Helena en uppskattad behandlare med en estetisk känsla för en bibehållen naturlig skönhet.
Injektionsbehandlingen kan innefatta allt från smårynkor, djupa veck, läppskulptering, mer markanta kindben, ansiktsskulptering till att återfuktning av huden.

Innan behandling utförs alltid en konsultation för att du som kund ska få bästa behandling. Lyhördhet, sekretess, lugn & trygghet är viktiga ledord i konsultationen. VackerUppsala har alltid legitimerad personal med lång erfarenhet utav behandlingar. 

Leg. plastikkirurg  finns också på VackerUppsala!

Extra besökare är hjärtligt välkomna, men under behandling i behandlingsrummet är det bara behandlaren samt kunden som kan närvara under själva behandlingen.