Mesoterapi

Mesoterapi är en behandling med mikroinjektioner som tillför huden fukt, vitaminer och mineraler. Resultatet blir en slätare hud med mer glans och återfuktning. 

Behandlingsindikationer: 
* Rynkor och fina linjer
* Förslappad hud
* Yttorrhet - Fuktfattig hud
* Tillföra huden vitaminer och mineraler
* Stimulera huden till återuppbyggnad
* Få sammetslen hud - lyster
* Få fräschare och välmående hud
 

Profhilo

Bioremodeling – Forma din hud med PROFHILO – omedelbar uppstramande verkan
Bioremodeling är ett innovativt koncept för antiaging som motverkar slapphet i huden
PROFHILO är biokompatibel och integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan.
PROFHILO är hyaluronsyra när den är som bäst, utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik. Den har en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser.
En specialutvecklad injektionsteknik minskar smärtan och antalet sessioner som krävs. En perfekt lunchbehandling tar ca 15 minuter.
PROFHILO är den snabba och enkla vägen till friskare hud
Årets bästa injicerbara produkt AMEC- & AESTHETICS-AWARDS 2016
Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall)
PROFHILO är Italiensk designad kvalitet med resultat och säkerhet.
Kunskap, pågående vetenskaplig forskning, teknisk utveckling och den senaste toppmoderna produktionsprocessen gör IBSA ledande inom tillverkning av hyaluronsyra.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.