VÅRA BEHANDLINGAR

Högkvalitativa estetiska behandlingar

Alla upplever förändringar i huden och det är inte något konstigt att vi förändras med åldern. På Vacker Uppsala erbjuder vi professionella estetiska behandlingar utan kirurgiska ingrepp. Det första som händer hos oss är att du får en kostnadsfri konsultation antingen på kliniken eller online, och därefter bokar vi in en behandling utefter dina önskemål och våra rekommendationer. Du är välkommen till oss oavsett om du vill förändra en ”bekymmersrynka”, upplever håravfall eller bara vill ha en slätare hud.

injektionsbehandling

Fillers

Med fillers får du små skillnader, men på rätt ställen. Med fillers har du möjlighet att skapa, modulera och framhäva till exempel dina kindben och läppar samt jämna ut asymmetrier i ansiktet. Vacker Uppsala kan även återskapa eller omforma den egna ansiktskonturen. Vi jobbar alltid mot naturliga resultat, där vi förfinar och lyfter fram de vackra drag som redan finns hos vår klient.

Vacker Uppsala erbjuder fillers
Fillers Uppsala
Trådlyft

PDO Trådlyft

PDO trådlyft  är en ny och enkel metod som på ett naturligt sätt stimulerar din kropp för att producera kollagen och elastin. Behandlingen resulterar i en uppstramning av huden utan kirurgi och går snabbt, är minimalt invasiv och utförs helt utan narkos.

injektionsbehandling

Mesoterapi

Mesoterapi är en estetisk behandling med mikroinjektioner som tillför huden fukt, vitaminer och mineraler. Resultatet blir en slätare hud med mer glans och återfuktning. 

Vacker Uppsala erbjuder estetiska behandlingar.
Botox Uppsala
injektionsbehandling

Botoxbehandling

Botox kallas även botulinumtoxin och används i både estetiskt och medicinsk syfte. Medicinsk botox kan användas för att minska överdrivna svettningar i armhålor till exempel. 

I estetiska behandlingar används botox ofta för att minska rynkor. Rynkor är förvisso en del av åldrandet och skrattrynkor kan vara charmerande men ibland kan muskler i ansiktet bli för starka och skicka ut fel signaler. 

Hår

Mesoterapi mot håravfall

Mesoterapi för håret är en effektiv icke-kirurgisk behandling mot håravfall som kan förbättra tjockleken och kvaliteten av ett tunt och trist hår. Med denna behandling används injektioner i huden med tunn nål som både förhindrar och minskar symptomen av håravfall och skallighet hos både kvinnor och män.

mesoterapi håravfall
Microgold Vacker Uppsala
HUD

MicroGold

MicroGold är för dig som vill få en mer ungdomlig hy och ett mer uppfräschat utseende utan den klassiska stelheten som en vanlig botoxbehandling utgör. Det är en avancerad teknik som går ut på att man använder sig av en utspädd botox. 

HUD

Dermapen

Dermapen, eller Microneedling, ökar hudens produktion av kollagen. Det är en avancerad fraktionerad nålbehandling. Den kan nå längre än kemisk peeling och är lämplig för såväl rejuvenation, förbättrad hudkvalitet till acneärr.

Vacker Uppsalas estetiska behandlingar
Vacker Uppsala behandlingar
Ögon

Sunekos

Om du besväras av huden under ögonen och upplever att ringarna inte försvinner av olika krämer och behandlingar bör du prova Sunekos. Behandlingen tillför volym samtidigt som den stärker upp och förbättrar hudens elasticitet. 

VACKERUPPSALA ACADEMY

Skräddarsydda kurser inom
estetisk medicin & trådlyft

VAnliga frågor

Innan en behandling träffas vi för en konsultation. Vid konsultationen identifierar vi dina önskemål och tillsammans hittar vi en behandling som passar dig.

Vid behandling dig med botox eller fillers får du inte vara gravid, amma eller ta blodförtunnande läkemedel. Inför behandling kommer du få fylla i en hälsodeklaration, detta är för din egen skull för att undvika onödiga komplikationer. 

Information inför och efter behandlingen får du skriftligt vid konsultationen. Åldersgränsen är 18 år för samtliga behandlingar.

Vid en konsultation hittar vi tillsammans en behandling som passar dig och dina önskemål. Gå gärna in och läs mer om våra olika behandlingar ovan för att få en bild av vad vi på Vacker Uppsala kan erbjuda dig.

Vacker Uppsala utför estetiska behandlingar sedan 12 år tillbaka med Helena Wiktander i spetsen. Läs mer om kliniken och Helena under Om oss.

Detta beror helt på vilken typ av behandling det rör sig om. Bland våra vanligaste behandlingar brukar resultat från fillers synas omedelbart, även om en successiv minskning av svullnaden sker under två eller tre dagar efter behandlingstillfället. Botoxbehandling tar generellt längre tid, upp till två veckor innan du ser resultat. Vid behandling genom Mesoterapi krävs det ofta flera behandlingar för önskat resultat, men skillnad syns direkt vid behandlingstillfället. 

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se