MICROGOLD -
bOTOX MED GLOW

KOMBINERAT BOTOX OCH SERUM

Botox i form av MicroGold är en avancerad teknik som går ut på att antingen späda ut botox, eller att kombinera botox med annan lösning, exempelvis ett serum med förslagsvis hyaluronsyra och vitaminer. Botoxen ger en utslätande effekt och serumet tillför fukt, lyster och spänst.

Behandlingen utförs med en liten behållare vars huvud har 20 små tunna nålar som precis går in i huden. Behållaren ”stämplar” ansiktet med lösningen. Resultatet ger dig ett vackert glow samtidigt som dina ytliga mindre linjer minskar. Efter behandlingen får du ligga med en mask fylld med härliga vitaminer som har en lugnande effekt på huden.

OBS! Med denna metod kan du ej få helt utslätande av till exempel glabella (argrynkan), då denna metod inte går in i muskeln. Dock får du fortfarande samma effekt som botox i form av uppstramning. Det går bra att komplettera MicroGold med en traditionell botoxbehandling.

MicroGolds fokusområden

Före- och efter bilder

VAnligA FRÅGOR OM MICROGOLD

Resultatet håller i ca 3 månader, något mindre än en vanlig traditionell botoxbehandling.

MicroGold utförs med små nålar som har begränsat djup i din hud, därför kan det sticka till och ömma något under behandlingen, men gör inte särskilt ont.

Resultatet syns efter ca 1-2 veckor med MicroGold.

Denna avancerade form av injektion är säker och kan användas på områden där laserbehandlingar vanligtvis inte utförs. Infektioner efter behandlingen är väldigt ovanligt.

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se