mesoterapi MED PROFHILO

ANTI-AGING MED OMEDELBAR VERKAN

När vi på Vacker Uppsala arbetar med mesoterapi, eller skinbooster, använder vi Profhilo som är en injektionsteknik utvecklad med IBSA:s patenterade NAHYCO-teknik.  Bioremodelering med Profhilo är ett innovativt koncept för anti-aging som motverkar slapphet i huden och ger en omedelbar uppstramande verkan. Behandlingen integreras lätt i vävnaden där den återställer nivån av hyaluronsyra som naturligt finns i huden. Detta gör behandlingen optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat hals, händer och armar. 

Kliniska data bekräftar att hudens struktur, elasticitet och fuktbalans förbättras med en omedelbar uppstramande verkan och har en långvarig effekt. Denna specialutvecklade behandling minskar både smärta och antalet sessioner som krävs och präglas av kvalitét, goda resultat och säkra behandlingar. 

Mesoterapins fokusområden

Före- och efter bilder

vanliga frågor om mesoterapi

En behandling tar ca 15 minuter. En perfekt lunchbehandling!

NAHYCO-teknik genererar en av de högsta koncentrationerna av hyaluronsyra och ger långvarig effekt utan tillsats av cross-länkande substanser. Tekniken har gjort Profhilo till årets bästa injicerbara produkt av AMEC- & AESTHETICS Awards 2016.

Mesoterapi innebär färre injektionsställen jämfört med andra behandlingar och därmed minskat obehag per session. Denna behandlingsform har även minimal återhämtningstid, vilket gör behandlingsformen populär bland kunderna.

Behandlingen ger optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (1 månads intervall).

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se