Minska rynkor
med botox uppsala

Botox Uppsala ger slätare och lenare hud

Vi erbjuder behandling med Botox i Uppsala, som är ett muskelavslappnande och relaxerande medel som injiceras in i muskeln och hjälper muskeln att slappna av. Medlet kan även användas intradermalt, med andra ord, i huden vilket gör att effekten blir en slätare och lenare hud med mindre porer. Den sistnämnda typen av behandling kallas MicroGold och kan beskrivas som en utspädd botox. Med detta sagt har botox ett brett användningsområde vilket gör att det går att uppnå stor variation av resultat, till exempel kan det hjälpa dig som har problem med käklåsningar och tandgnissel, och därmed förbättra din nattsömn.  

En korrekt utförd behandling av botox gör att huden ser fräsch och utvilad ut, samtidigt som omgivningen inte märker att linjerna försvunnit eftersom den naturliga mimiken finns kvar. Gå alltid till en klinik med mycket erfarenhet för att få bästa resultat och kvalité.

Botox kan användas för dessa områden

Före- och efter bilder

VAnliga frågor om bTX

Behandlingen utförs med en tunn nål, går relativt snabbt att utföra och gör inte särskilt ont. 

För att uppnå bästa resultat krävs erfaren personal som har öga för estetiska behandlingar, vilket vi på Vacker Uppsala med över 10 års erfarenhet inom området kan erbjuda dig. 

Det talas ofta om botulinumtoxin som ett nervgift eller på annat sätt farligt preparat med stora risker. Detta är inte sant. Precis som många andra vanligt använda medel kan botulinumtoxin vara farligt i extrema doser, men på det sätt det hanteras och används inom den svenska skönhets- och sjukvården är riskerna i praktiken mycket små. Vacker Uppsala använder produkter av högsta kvalitet och i jämförelse med sjukvården används avsevärt mindre mängder.

– Du ska inte vara gravid eller amma.
– Ingen hård träning i närtid efter behandlingen. 
– Undvik ansiktsmassage samma dag.

Inom 2 veckor efter din behandling är du välkommen på gratis återbesök för att säkerställa att behandlingen tagit ordentligt. Korrigeringar sker kostnadsfritt med botox.

Resultatet kommer successivt fram under ca 1-2 veckors tid.

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se