mesoterapi mot håravfall

främja din hårväxt och minska håravfall

Mesoterapi främjar hårväxt genom att återuppliva hårsäckar och stimulera cirkulationen i hårbotten. Behandlingen resulterar i högre densitet och tjocklek av ditt hår därför att din hårbotten återfuktas och får den näring som behövs för att främja ny hårväxt och minska håravfall. 

Hår växer ungefär samma längd varje månad men med mesoterapi förbättras blodcirkulationen och hårsäckarna får de bästa förutsättningarna för att bygga starkt hår. Istället för att äta piller som passerar hela mag- och tarmkanalen hamnar här all näring direkt i anknytning till hårsäcken.

Behandling mot håravfall

Före- och efter bilder

VAnliga frågor om mesoterapi mot håravfall

Under behandlingen injiceras en liten mängd av Vacker Uppsalas Mesoterapi-formula i hårbotten. Formulan hamnar direkt i hårsäckarna och börjar verka. Att behandla genom injektioner förstärker effekterna av formulan och kan tillföra bättre resultat än vad orala eller medicinska lösningar kan på egen hand.

Vid behandling genom mesoterapi krävs det ofta fler behandlingar för önskat resultat, men skillnad syns direkt vid behandlingstillfället. 

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se

 

Har du progressiv förlust av hår (hormonell eller ärftlig) kan mesoterapi ge den stimulans och återställning som behövs. Behandlingen passar även dig som upplever håravfall som reaktion i samband med trötthet, stress eller dålig kosthållning, eller för dig som har årstidsbundet håravfall orsakat av dålig blodcirkulation eller överdriven solstrålning.

Mesoterapi mot håravfall kan även användas med fördel för dig med tunt, svagt och glanslöst hår eller återställa hårbotten för dig som har mjäll eller oljig hårbotten.

Biverkningar såsom svullnad, rodnad och lätt klåda är normalt och går över efter ca 1-2 dagar. Mindre blåmärken kan uppkomma och går över efter några dagar.

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se