Om oss

LÄR dig mer om oss på Vacker Uppsala

Sedan Vacker Uppsala slog upp dörrarna 2011 har verksamheten vuxit i takt med att klinikens goda rykte spridit sig. Några av de behandlingar vi utför är bland annat: Injektionsbehandlingar, mesoterapi, dermapen, kemisk peeling, trådlyft och konsultation. Alla behandlingar utförs med högsta engagemang och konsultation är alltid kostnadsfritt. Lyhördhet, sekretess, lugn och trygghet är viktiga ledord i konsultationen.

VackerUppsala grundar sig på tanken att du som individ och klient ska kunna känna dig trygg i dig själv och starkare i din vardag. Till oss går du för att du vill unna dig själv och må bättre. Hos oss sätts dina behov i första rummet och vårt kundlöfte bygger på trygghet, empowerment och professionalism vilket är verksamhetens fundament. Detta har medfört ett stort antal nöjda och återkommande kunder. 

Vacker uppsalas grundare

Helena Wiktander är Vacker Uppsalas grundare och främsta kunskapskälla. Med sina 12 år i branschen kombinerar hon sin gedigna utbildningsbakgrund som legitimerad sjuksköterska med sin brinnande passion för branschen och sina klienter. Helena har gått flera vidareutbildningar Q-Med och Inject Academy. Helena är dessutom certifierad behandlare för Restylane och Azzalure (botox) med specialistkompetens.

VACKER UPPSALA
I SIFFROR

12

12 års erfarenhet av estetiska behandlingar

3

Kliniker i Uppsala, Tierp och Alsike

1000+

Över 1000 behandlingar per år

95%

Andelen återkommande kunder