HÖGKVALITATIVA FILLERS UPPSALA

ÅTERSKAPA KINDBEN OCH LÄPPAR med fillers uppsala

Är du intresserad av behandling med Fillers i Uppsala? Behandlingar med fillers är vanligt eftersom vår hud åldras när den påverkas av både inre och yttre faktorer. Till exempel påverkas huden av din livsstil, som vi alla i viss mån kan påverka för att minska hudens åldrande och slitage. Därmed är rökning, alkoholvanor, stress och solskadad hud faktorer som alla kan påskynda den biologiska klockan, och på så sätt kan fillers kan göra stor skillnad för ditt ansikte i form av lyft och volym. 

Hur ansiktet åldras beror mer ingående på faktorer som att strukturen mellan hud, fett, muskler och skelett förändras. När vi åldras minskar fettet i ansiktet och förflyttar sig, likaså förlust av skelett vilket naturligt resulterar i en slappare hud. Vi kan till viss del förhindra detta genom att använda fillers som i sin tur gör att slitaget blir mindre och till exempel återskapa kindben och läppar eller konturera ansiktet. Innan behandling konsulterar vi och kommer fram till vilken typ av fillers som lämpar sig bäst för just dig och utifrån dina önskemål och behov.

Behandlingens användningsområden

Före- och efter bilder

VAnliGA FRÅGOR OM FILLERS

Vi använder bara produkter av högsta kvalitét. Vi har ofta erbjudanden och ser till att du får bästa priset på fillers i Uppsala, men alltid till högsta kvalitet.

Vacker Uppsala drivs av Helena Wiktander som har över 12 års erfarenhet av estetiska behandlingar och är legitimerad sjuksköterska. Vi vet att det viktiga vid användning av fillers är att balansen i ansiktet blir harmonisk. Därför krävs erfaren personal som har öga för estetiska behandlingar för att uppnå bästa resultat, vilket vi på Vacker Uppsala kan erbjuda dig. 

Vi kommer tillsammans överens om en plan som passar just dig utifrån dina önskemål och behov. Vi väljer att inte kompromissa med kvalitet, säkerhet och erfarenhet eftersom vårt fokus är kundnöjdhet och bästa resultat.

Detta beror helt på vilken typ av fillers-behandling det rör sig om, men bland våra vanligaste behandlingar brukar resultat synas omedelbart, även om en successiv minskning av svullnaden sker under två eller tre dagar efter behandlingstillfället. 

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se