PEELINGS oCH BOOSTERS

MINSKA ÄRRVÄVNAD OCH SLAPP HUD

Vi har flera olika behandlingsformer som har en stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden och bidrar till en nyproduktion av de naturliga elastiska komponenterna och flera kem.peelings kan liknas vid effekten laser ger på huden. . Boka en konsultation idag när du vill ha en snabb uppfräschning i huden så ger vi dig goda råd in för din individuella behandlingsplan.

Behandlingens fokusområden

Före- och efter bilder

VAnligA FRÅGOR

Du kan ta behandlingen om du har ärr från acne, porer eller någon form av upphöjda ärr. Det går också bra att ta behandlingen om du vill tona ner rynkor och fina linjer.

Hos Vacker Uppsala börjar vi alltid med en kostnadsfri konsultation där vi tittar på ditt behov och din situation. Därefter behandlas din hud med antingen peelings eller små nålstick ( du får bedövning före). Detta öppnar upp huden och gör det möjligt att få in aktiva ämnen och syror som stimulerar produktionen av kollagen. 

Antalet behandlingar kan variera från person till person, men i regel krävs 5-6 behandlingar. Ibland kan det faktiskt vara så att resultat syns redan efter en enda behandling. 

En behandling tar cirka 30 minuter.

Kontakta gärna oss om du undrar något som du inte fick svar på. Maila till info@vackeruppsala.se